Alla inlägg under augusti 2008

Av helis - 8 augusti 2008 13:04

men det ledde till ett fjärde, ska ta tag i det också om en stund (eller kanske jag kan skjuta på det till på måndag?!?) näe lika bra att ta tag i det på en gång.


Efter det säher jag bara IKEA here I come!

Av helis - 8 augusti 2008 11:59

Nu har jag varit sådär bra igen. Tre jobb sökta (hittade inte fler intressanta) två av tre samtal ringda, nu får jag titta på hem till gården (kan ringa det tredjt i reklampausen)!! Yippie keeyay

Av helis - 8 augusti 2008 09:29

Fem sökta jobb, tre ringda samtal, klar klockan ett.... (fortsättning följer)

Av helis - 7 augusti 2008 23:54

näe, en av fem är inte bra. Det enda jag gjort idag har varit att packa upp väskan (vilket iofs var bra i sig då det inte är tok fräscht att ha fuktiga svettiga kläder liggandes i flera dagar). Imorgon blir det ändring, då ska jag se till att göra dagens lista plus morgondagens på förmiddagen (sen har jag nämnligen planerat en tur till IKEA på em (det gäller att prioritera, eller?!?))

Av helis - 7 augusti 2008 20:03

...går det sådär för mig att pricka av attgöralistan. Har inte gjort något än, men dagen är inte slut än!


Har däremot varit och hälsat på farmor som är på sjukhuset. Min farmor är inte speciellt känd för att prata och vara social men idag pratade hon konstant i en ochenhalv timme, så jag tror hon uppskattade besöket.


Nu ska jag försöka pricka av något på listan iallafall.

Av helis - 7 augusti 2008 10:57

Idag ska jag försöka hinna med en hel del (även fast jag går upp såhär sent). Jag ska:

  • ringa 2 samtal
  • söka 2 jobb
  • packa upp väskan

och säkert en hel del mer som jag inte kommer på just nu.


P.S Jag har sovit hur gott som helst inatt.

Av helis - 6 augusti 2008 22:57

Nu har jag varit på spa i tre dagar, det var faktiskt hur toppen som helst. Har tidigare trott att det hela var lite överreklamerat men jag måste erkänna att dessa dagar varit över mina förväntningar. Vet inte om det kan bero på vilket spa man är på men jag tycker absolut det var värt att spara ihop pengar till.


Förutom trevlig miljö och en massa träning kan jag tillägga att jag nog faktiskt ätit den godaste maten någonsinn i mitt liv (om man räknar kötträtter måste jag nog tillägga) är osäker på exakt vad det var men tror att det var någon typ av kalv med potatis och sås och grym sparris (var så gott att jag åt det två dagar i rad...galet). Åt också en grym chokladtryffel med hallonsorbet till efterrätt. Ja nu är man nöjd.


Det enda jag har något att invända mot är sömnen (dock inte spa`ts fel). Delade rum med min mor som jag tror snarkar högre än vad de förgrymmande fiskmåsarna skriker så det har inte blivit myckat sova av. Det planerar jag ta igen nu!

Av helis - 4 augusti 2008 01:09

Jag är trött men kan inte sova. Oftast när man inte kan sova är det för att man har så myckat att göra och tänka på. Då brukar det bästa vara att gå upp och göra en del av sakerna som man ska hinna med och/eller skriva komihåg-lista på saker att göra nästa dag.


Jag har inget som jag måste göra (alltså ingen ide att skriva lista, den skulle ju vara tom ändå), är trött och orkar inte riktigt gå upp ur sängen (ja, jag halvligger i sängen och skriver detta, inte alldeles behagligt men ändå). Så vad ska jag göra för att somna, räkna får fungerar inte heller. Det är lite frustrerande men jag får väl ligga och blunda några timmar till.

Ovido - Quiz & Flashcards