Alla inlägg den 27 augusti 2008

Av helis - 27 augusti 2008 23:25

hur har det gått? Jo tack bra. 2 kvällar i rad har datorn fått stanna på bordet, detta har lett till att jag somnat bra mycket tidigare och är alltså piggare på dagarna nu. Så ikväll blir det samma visa igen...datorn får stanna på bordet och jag ska läsa lite bok (brukar orka ca 10 min) och sen sova som en stock!

Av helis - 27 augusti 2008 21:36

Igår när jag kom hem gick glödlampan i taklampan sönder (bor i en etta, dvs har en 1 en taklampa) igår var det sent, jag var trött, skulle ändå slänga mig i säng så det var ingen ide att byta den då. Idag är lampan fortfarande trasig...kom hem vid sju, inte så trött, har varit uppe och ska fortsätta vara uppe några timmar till. Det blir ingen lampa bytt. (till helgen kanske)(och ja, jag har extra glödlampor hemma så nej jag behöver inte gå och handla) Så tokigt det kan bli!

Av helis - 27 augusti 2008 20:30

Ibland jobbar jag (som idag tex). Då jobbar jag i en presentbutik. Där har jag jobbat extra i en himlans massa år. Det är skoj. (försökte ha fler punkter än jag brukar ha, blev tråkigt tycker jag så jag går över till min vanliga oläsliga text med komman och parenteser istället).


I "min" butik säljer vi en herrans massa olika saker (inventerar i dagarna, därför som jag inte skrev igår, jobbade över till sent för att försöka hinna bli klar) det mesta är fint men det är en sak jag stör mig otroligt på. Det är böcker, kort och saker med den här typen av budskap: "se, inse, det finns ingenting du inte kan göra" (just den här tagen från ett halsband (i övrigt ganska snyggt) från företaget kreativ insikt (om man nu behöver uppge källor såhär i bloggosfären)), yeah right, det finns tusentals saker jag inte kan göra och aldrig heller kommer kunna. Man kan kalla mig cynisk enkelspårig och tråkig, det gör mig ingenting, jag kommer ändå aldrig förstå mig på sådana här töntiga fraser (det finns tiotusentals av dem där ute!! jag lovar).


Det som gör mig lite orolig är hur många (framförallt kvinnor, det är iochförsig mest kvinnor som handlar i butiken) som verkar älska den här typen av smöriga lögner(som jag ser det). Var är världen påväg...!

(Vet inte om man förstår något av ovanstående men jag är gad att jag fått skriva ned det iallafall).


Ovido - Quiz & Flashcards