Alla inlägg under augusti 2008

Av helis - 27 augusti 2008 23:25

hur har det gått? Jo tack bra. 2 kvällar i rad har datorn fått stanna på bordet, detta har lett till att jag somnat bra mycket tidigare och är alltså piggare på dagarna nu. Så ikväll blir det samma visa igen...datorn får stanna på bordet och jag ska läsa lite bok (brukar orka ca 10 min) och sen sova som en stock!

Av helis - 27 augusti 2008 21:36

Igår när jag kom hem gick glödlampan i taklampan sönder (bor i en etta, dvs har en 1 en taklampa) igår var det sent, jag var trött, skulle ändå slänga mig i säng så det var ingen ide att byta den då. Idag är lampan fortfarande trasig...kom hem vid sju, inte så trött, har varit uppe och ska fortsätta vara uppe några timmar till. Det blir ingen lampa bytt. (till helgen kanske)(och ja, jag har extra glödlampor hemma så nej jag behöver inte gå och handla) Så tokigt det kan bli!

Av helis - 27 augusti 2008 20:30

Ibland jobbar jag (som idag tex). Då jobbar jag i en presentbutik. Där har jag jobbat extra i en himlans massa år. Det är skoj. (försökte ha fler punkter än jag brukar ha, blev tråkigt tycker jag så jag går över till min vanliga oläsliga text med komman och parenteser istället).


I "min" butik säljer vi en herrans massa olika saker (inventerar i dagarna, därför som jag inte skrev igår, jobbade över till sent för att försöka hinna bli klar) det mesta är fint men det är en sak jag stör mig otroligt på. Det är böcker, kort och saker med den här typen av budskap: "se, inse, det finns ingenting du inte kan göra" (just den här tagen från ett halsband (i övrigt ganska snyggt) från företaget kreativ insikt (om man nu behöver uppge källor såhär i bloggosfären)), yeah right, det finns tusentals saker jag inte kan göra och aldrig heller kommer kunna. Man kan kalla mig cynisk enkelspårig och tråkig, det gör mig ingenting, jag kommer ändå aldrig förstå mig på sådana här töntiga fraser (det finns tiotusentals av dem där ute!! jag lovar).


Det som gör mig lite orolig är hur många (framförallt kvinnor, det är iochförsig mest kvinnor som handlar i butiken) som verkar älska den här typen av smöriga lögner(som jag ser det). Var är världen påväg...!

(Vet inte om man förstår något av ovanstående men jag är gad att jag fått skriva ned det iallafall).


Av helis - 26 augusti 2008 08:47

Jag är en morgontrött person. Idag är et en av de där dagarna som tar alla priser - jag är irriterad på mig själv, blir sur hela tiden på saker jag gör samt saker jag inte gör och hur jag gör saker... det är jobbigt att vara jag ibland. Nu ska jag ta och klä på mig och åka och jobba och hoppas på att jag är på lite bättre humör när jag kommer fram till jobbet.

Av helis - 25 augusti 2008 22:59

jag har under de senaste månaderna börjat följa ett antal bloggar. Först idag inser jag vilken tid detta tar i anspråk. Det tog mig ungefär en timme och tjugo minuter att gå igenom de som jag har sparade som favoriter när jag kom hem idag (oftast brukar jag kolla in några gånger per dag och se vad som hänt men eftersom jag har jobbat fick det bli i ett sjok) det är ju jättelänge ju!


Till något helt annat, idag börjar min nya regel, ingen dator i/vid sängen, nu blir det läsa bok till jag somnar istället för slösurfande och filmtittande! (blir troligtvis inga problem ikväll, är jättetrött och vill bara lägga huvudet på kudden)

Av helis - 25 augusti 2008 22:04

Förutom då jag satt på bussen påväg till jobbet har jag inte haft en sekund ledig till att tänka idag. Inventering på jobbet så där var det bara siffror, sen träffa mamma och brorsans tjej och vi iväg och träna. På träningen tog jag i av bara den så där fanns det inget utrymme för tankar. Jag är helt tanklös - känns rätt bra, men jag har ju inget vettigt att skriva här.

Av helis - 25 augusti 2008 08:28

ska jag iväg och jobba, efter jobbet blir det träning (höstschemat är igång, nu ska det bli rutiner skapaed igen), sen blir det hem sent å sova.


ps. sov ganska gott inatt, fascinerande hur man kan glömma monstertvestjärtarna så fort man blir lite trött.

Av helis - 24 augusti 2008 23:21

Middag kvart över tio - lite sent kanske men nu har jag lagat mat så det räcker ett tag framöver.


Tvestjärtsj#/&&%"a är tillbaka, min rädslenivå var uppe i typ 200 när jag såg en av de små rackarna, klättrandes på en påse i köket. Livrädd slängde jag ned den (påsen med stjärten på) på golvet och tog fram min mordiska sida och faktiskt krossade stjärten med en kartong fryspåsar. Efter denna incident är jag osäker på om jag kommer kunna sova inatt (ska jobba hela nästa vecka så det vore ju bra om jag kunde få lite sömn iallafall).

Ovido - Quiz & Flashcards