Alla inlägg den 15 september 2008

Av helis - 15 september 2008 22:06

Idag har det varit en bra dag, jag är på grymt gott humör, så det blir en riktig klassiker (såg nu att klippet har över 60 miljoner tittar!!)

Av helis - 15 september 2008 15:52

En arbetsintervju inbokad, lika bra att börja hålla tummarna redan nu (intervjun om lite mer än en vecka). Livet känns liksom en hel del bättre just nu!! Yippie!

Av helis - 15 september 2008 14:24

Så idag med posten kom ett brev från läkarn (antar att dom inte ringer den 23:e som var bestämt nu) provresultatet har kommit (tog mindre än en vecka!) jag e frisk jag! Även fast jag inte varit orolig så känns det ganska bra att det står svart på vitt; provresultatet var negativt, du har alltså inte hepatit c. Kanske tid för att fira?

Av helis - 15 september 2008 07:35

och tvättar, det var ett tag sen sist, så det behövdes verkligen. Tidigare har jag tycket om att tvätta men där jag bor nu är det så fruktansvärt (lite överdrivet , men pensionärerna som bor i min port orkar inte gå så dom har tvättmaskin i lägenheten och en av dom vet jag tvättar för hand) långt till tvättstugan (tar över 5 minuter att gå dit), så jag har t.o.m införskaffat en "tantavagn" (dramaten). Nu tycker jag det inte är så roligt längre.

Ovido - Quiz & Flashcards