Alla inlägg under juni 2008

Av helis - 15 juni 2008 21:56

Detta är mitt favoritord samt något av det som jag är bäst i världen på! Dvs att skjuta upp saker och ting. Alltså inget jobb sökt idag (och kommer inte bli heller) orkade heller inte gå till tvättstugan så några rena kläder har jag inte, hoppas på att det finns lediga tider snart igen.


Men jag har diskat dammsugit och diskat och banne mig har jag inte snott ihop en ny omgång tsatsiki också. Summa summarum (är det bara tanter som säger det egentligen?) go middag fick jag iallafall!

Av helis - 15 juni 2008 16:04

Har legat i sängen och tittat på tv fram till för en timme sedan då jag blev hungrig och gick upp och lagade mat. Blev tokgott, pasta med tomat och vitlökssås.


Nu är jag iallafall utvilad, ska ta och städa lite (det behövs verkligen) och sen är det nog faktiskt dags och kolla lite jobb. Ska jobba hela dagen imorgon så då kommer jag nog inte hinna så mycket annat.


Först ska jag nog kolla klart på den ganska dåliga filmen som 4:an visar, det är lätt å fastna även till skräp.

Av helis - 14 juni 2008 08:31

hade kunnat sova några timmar till men nu är det bara att ta sig iväg så att jag hinner till jobbet i tid.


Måste tillägga om vädret, tror att vi hade tur med det igår. Det hade regnat på dagen och nu tokregnar det men uner konserten sken solen, man ska ha tur med nåt iallafall.

Av helis - 14 juni 2008 00:10

Är precis hemkommen från Dolly Parton konsert. Den var grymt bra. Alla låtar man önskat var med. Dolly skrattade som jag tror bara Dolly kan. Mellansnacket kändes lite väl repeterat och hon pratade lite vär mycket om gud, men det gör ingenting för Dolly är Dolly och det blir liksom bra! Är mycket nöjd med kvällen och kommer garanterat gå om hon kommer tillbaka till Sverige.


Annars har det inte hänt så mycket idag, har jobbat och det var helt ok. Nu ska jag gå å sova för jag ska upp å jobba imorgon igen.

Av helis - 13 juni 2008 08:45

Idag  ska jag iväg och jobba (dom ringde igårkväll och man tackar ju inte nej till lite jobb). Efter jobbet ska jag iväg på Dolly Parton konsert!! Hoppas att det blir en toppenkväll. Återkommer mot kvällen/natten.

Av helis - 12 juni 2008 22:12

Det är jag det. Blir ganska förundrad över hur mycket hår man kan ha på kroppen. Jag brukar inte tänka på det så mycket egentligen men nu och då (framförallt nu på sommaren) får man ju lust att piffa till sig lite och fram kommer rakhyvlar och vaxremsor. Det är mycket hår och tid tar det.


Har precis vaxat överläppen för jag har sjukt mörka hårstrån där, kan ibland kännas som en moppemustach (galet!). Det jag är mest förundrad över vad gäller denna  vaxningsprocedur är att jag tycker verkligen att det gör skitont att vaxa så jag står framför spegeln och försöker överraska mig själv om när jag ska dra bort remsan - går sådär kan jag säga och jag känner mig dessutom lite galen när jag gör det.

Av helis - 12 juni 2008 15:22

när man sovit lite länge på morgonen. Vid den här tiden tycker jag att jag brukar ha hunnit med jätte mycket men idag... ja ja jag har iallafall hunnit få iväg ansökan till jobbet som jag så gärna vill ha, får se hur det går med den, känns inte helt hundra men jag håller tummarna!!!


Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, kanske åker jag och tittar lite i affärer innan jag ska iväg och träna. Känner iaf inte för att söka mer jobb idag (måste ha nåt att göra imorgon också hmm..)

Av helis - 12 juni 2008 09:51

och länge. Stälde klocka på åtta men var tydligen ganska mycket mer trött. Nu ska jag skriva klart det där bravet och sen får vi se vad som händer.

Ovido - Quiz & Flashcards