Alla inlägg under juni 2008

Av helis - 22 juni 2008 10:56

ja man måste ju ge sig själv lite cred. Var uppe kvart i sju och iväg till tvättstugan. Nu är allt rent och det mesta hänger på balkongen på tork! Grymt bra att kl bara är elva, känns som om jag faktiskt har hela dagen på mig att hinna med en massa olika saker.


Tror dock att det blir en tidig lunch, jag är nämnligen tokhungrig redan nu. Sen ska jag försöka hinna med en tur i spåret också!

Av helis - 21 juni 2008 22:50

av Tom Waits. Jag har lyssnat på skivan på repeat under dagen medan jag gjort andra saker (som diskat) dvs har inte aktivt lyssnat men 2 låtar har fastnat så det blir bra betyg på dom, några låtar kändes lite för jazziga för min smak. Ibland kom jag på mig att tänka men riktigt såhär gammal är jag väl inte än?!


Slutbetyg: 2 låtar förflyttas till mp3´n, skivan åker in i samlingen och jag ska komma ihåg att ta fram den om 10-15 år då kanske jag är tillräckligt gammal!


Sen har jag lyssnat på soundtracket till filmen Juno, där tycker jag att typ alla låtar är bra (och egentligen tror jag att jag faktiskt är för gammal för dom).

Av helis - 21 juni 2008 11:16

Ibland behövs bara "en stund i goda vänners lag" (tror jag det brukar heta) för att det ska kännsa lite bättre.


Jag och en kompis "firade midsommar" dvs vi åt middag (of course innehållande tsatsiki) och drack lite gott. Och för en stund känndes allting lite bättre och lite lättare. Tack.


Nu ska jag ta och diska upp efter gårdagen och lyssna på Tom Waits som jag fick i midsommarpresent (ja en skiva alltså inte hela han) så får vi se vad jag tycker om honom.

Av helis - 20 juni 2008 18:32

Ja, man lär sig ju nya saker hela tiden. Jag har precis lärt mig att det är ganska lätt att deppa ihop när man inte har något jobb.


För tillfället gör jag mig osams med typ alla jag känner, och oftast för småsaker. Jobbar ju i butik ibland och där tycker jag att samtliga kunder är dumma i huvudet. Min egen tolkning av detta beteende är att jag är deppig, den enda andra förklaringen jag kan komma på är nämnligen  en del mer långsökt. Den grundar sig i ett avsnitt av den utomordentligt superba serien House M.D. (när släpps sässong 3 på dvd? det tror jag faktiskt skulle pigga upp mig lite) där någon patient är ovanligt arg och dom då tror att det är en hjärntummör. Så det är mina två (enligt mig själv) möjliga diagnoser och jag tror faktiskt mest på deppigheten.


Nu ska jag nog ta och fira lite midsommar.

Av helis - 17 juni 2008 12:11

Har svårt att komma igång idag, än så länge har jag bara hunnit gå en promenad och äta frukost och nu när jag tittade på klockan var det lunchdags, men jag sitter ju vid frukostbordet så man får se hur dagen slutar. Ett sökt jobb SKA det bli iallafall.

Av helis - 16 juni 2008 21:11

Nu e jag sur trött å lite arg på SL igen. Tom så sur att jag skapat en egen kategori för de inlägg som handlar om SL (dvs orkar man inte höra tjatet behöver man inte läsa dessa).


Skulle hem från jobbet, det här är vad som hände:

  • missade bussen som gick kvart över (ok mitt fel)
  • tänkte glad i hågen att jag tar halv bussen istället
  • inser när klockan är tjugo i att sommartabellen börjar from idag, dvs bara en buss i halvtimmen (ok lite mitt fel, men jag tycker en buss i halvtimmen är för sällan)
  • nästa buss ska komma kvart i
  • väntar (SL`s fel)
  • väntar (SL`s fel igen)
  • typ fem över kommer tillslut busshel...et (så gott humör är jag på då)
  • missar träningen (SL`s fel)
  • lika bra att åka hem, kommer hem två timmar efter att jag har slutat jobbat (resan brukar ta 40min) (SL`s fel)

Så nu har jag gnällt klart, känns lite bättre faktiskt!

Av helis - 16 juni 2008 08:30

...att komma på vad man ska skriva som rubrik, man vill ju inte skriva samma rubrik hela tiden.


Planen för dagen är att jag ska iväg och jobba (lite trött var uppe och målade naglarna inatt), träna på vägen hem och sen är klockan typ halv tio så då börjar det bli dags att gå och lägga sig.

Av helis - 15 juni 2008 23:34

Listor: Jag älskar att skriva listor och på så sätt strukturera upp min vardag. Oftast följer jag inte listorna så bra men blir mindre stressad när det är nedskrivet, så jag antar att det är en bra grej.


Vad händer...: Ibland när man ska ex logga in nån stans så börjar man skriva men har inte markerat i rätt ruta så det blir inget, jag undrar var tar dom bokstäverna vägen? Var skriver jag någonstans? För jag tycker att bokstäverna måste finnas någonstans därute...

Ovido - Quiz & Flashcards