Alla inlägg under juni 2008

Av helis - 27 juni 2008 09:03

Ska jag iväg och jobba. Efter jobbet ska jag hem till mina föräldrar och fira min mamma som fyllt år. Får se när jag kommer hem.

Av helis - 26 juni 2008 22:03

Nu kommer vad jag tror blir ett fjortisinlägg men ändå...


Jag är inte den som byter mobil stup i kvarten, jag skaffar en, tycker om den och behåller den så länge den fungerar, hittills en snittid på ca 5 år tror jag. Det är hållbara små rackare men ändå inte. Mitt stora problem är att jag har en tendens att tappa/kasta dem i golvet i tid och otid. Den mobil jag har just nu är en såndär vikbar. Jag har haft den i jag tror två år och nu är det bara dagar kvar innan den kommer lägga av för gott. Tappade den i golvet för kanske femtionde gången idag och skärmen blev helt svart. Något jag nu blivit grym på är att montera ihop dom små rackarna igen, så den fungerar dvs fick igång skärmen igen. Men jag väntar med oro på att den ska sluta lysa.


En annan gång ska jag berätta en annan historia om min mobil (som nog tom är lite bättre än denna), men inte nu för nu ska jag måla naglarna.

Av helis - 26 juni 2008 17:29

Riktigt deppig dag idag. Jag visste inte att humörsvängningar ingick i paketet när man är arbetslös men det dör det tydligen. Tog mig inte upp förrän typ elva idag. In på nätet för att kolla jobb hann klockan bli tre innan jag tog mig. Men nu har jag sökt sju jobb idag. Inga av ansökningarna är speciellt bra det blev bara något slags massutskick som fungerade med dagens humör.


Inser dock att den dan (som jag förvisso ser fram emot nåt otroligt) när jag har jobb igen kommer det att bli trist att få säga hejdå till alla grymma karaktärer i hem till gården. Grymt bra (tycker väl jag och alla tanter). 4:an visar 2 avsnitt per dag, toppen!

Av helis - 25 juni 2008 14:03

Fem jobb sökta, nu är jag klar för dagen. Nu ska jag ta tag i ett sjukt stort diskberg istället och sen blir det väl en sväng i spåret också, jag har inte glömt det tråkiga brevet från gårdagen så det är nog bara att bearbeta det i spåret idag igen. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, verkar vara fotboll på tv idag igen. Ett fotbad kanske det blir...

Av helis - 25 juni 2008 09:34

Jaha, solen skiner och det vore ju skönt att sitta ute i solen lite men med tanke på att det inte blev något jobb igår är det bara att lägga på ett kål. Målet får bli tre sökta jobb. Sen måste jag sortera alla jobbsökarpapper, just nu ligger dom lite överallt i lägenheten, in i en pärm får det bli.

Av helis - 24 juni 2008 20:19

Inga jobb sökta idag och när jag kollade mailen hade jag fått från ett jobb jag verkligen ville ha , här kommer ett kort utdrag ur mailet; tack för visat intresse...tjänsten tillsatt av annan sökande...Jag blev själv ganska förvånad hur man bara kan tokdeppaihop, men det gjorde jag. Jag har ju inte ens fått komma på intervju ju! Det blev en lång tur i spåret efter det. Ville aldrig riktigt gå hem så jag gick varv på varv.


Och så har tydligen allsången börjat igen men seriöst vad är det för artister dom har?! Funderar på att bojkotta det också.

Hoppas det blir en bättre dag imorgon.

Av helis - 24 juni 2008 15:05

Har spenderat förmiddagen på stan med mamma så nu är jag helt slut, hon vet hur man shoppar hon (där ligger man i lä). Jag köpte flourskölj och det var det. Mamma däremot tröjor, byxor, ja listan kan göras lång och även om min mamma har en tendens att ringa lite för mycket så är hon toppen! Jag fick en top, träningsbyxor, solglasögon och jordgubbar! Och eftersom det här inte är en modeblogg så slipper man se bilder på allt detta.


Är förövrigt fortfarande helt fast på soundtracket till filmen Juno det går på repeat både hemma och i mp3´n!

Av helis - 24 juni 2008 00:22

Här hade jag tänkt skriva om vad jag sett på på TV ikväll men det blev för svårt att sätta ord på mina åsikter om programmen så jag raderade det och kommenterar istället bara enligt följande:


Inget av programmen var speciellt bra egentligen men gud va skönt att få titta på lite riktig TV!

Ovido - Quiz & Flashcards