Alla inlägg under oktober 2008

Av helis - 5 oktober 2008 20:08

har jag sett nu; Utmärkt film att titta på en regning och förkyld söndag(=lätt att hänga med i, man behöver inte tänka alltför mycket), enda minuset är väl att man blir lite shoppingsugen och det är väl ingen hit såhär i ekonomiska kristider...

Av helis - 5 oktober 2008 15:46

Idag skulle jag vilja hylla alla olika förkylningspreparat som finns. Dom fungerar faktiskt (på mig iallafall). Påbörjade en kur (den här gången blev det friggs enchinea (typ)) igår och känner mig mycket bättre idag, känner mig också, med tanke på hur jag mådde igår, ganska säker på att jag hade mått bra mycket sämre idag om jag inte hade "kurerat" mig.


Det finns en massa olika förkylningspreparat, både i affären och på apoteket, jag har provat dom flesta tror jag och dom fungerar lika bra allihopa, det jag kan rekommendera är dock att försöka hitta i piller form, det jag använt den här gången var brustabletter och det är så jäkla skitäckligt att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen, men som sagt, det fungerar så då får det vara värt det! 

Av helis - 5 oktober 2008 01:08

Nu har jag två nya kategorier; dagens youtube (ganska självförklarande vad den innehåller) och recensioner - här lägger jag det som jag recenserar kan vara böcker, filmer, musik etc. Tror att jag ska ha lyckats med att sortera saker och ting rätt också!

Av helis - 4 oktober 2008 22:15

får inspireras av kvällens aktivitet (dvs folk som ramlar). Vill bara poängtera att jag tycker det är roligast när man vet att de mår förhållandevis bra efter fallen.

Av helis - 4 oktober 2008 21:16

Så "Svensson" som jag är just nu har jag inte varit på jag vet inte hur länge. Sitter framför tv´n äter chips, marabou choklad, dricker cola och tittar på premiärprogrammet av "Stjärnor på is" (antar att jag är lång ifrån ensam med detta upplägg ikväll...enda skillnaden med alla andra är väl förkylningen (men jag är väl inte ensam med den heller)). Vet inte riktigt vad jag ska säga om programmet men jag inser att jag är en grym människa, sitter här och skrattar när de ramlar, älskar det...

Av helis - 4 oktober 2008 15:32

...inom barnomsorgen...tokförkyld.


Har spenderat förmiddagen med att tvätta (var tvungen till det, går åt kläder när man jobbar med 1-2åringar, dom är bra på att kladda). Eftermiddagen ska jag nu se till att spendera i sängen och ta hand om huvudvärken och snoret som glatt rinner... 

Av helis - 2 oktober 2008 20:31

Av helis - 2 oktober 2008 20:12

Tidigare under kvällen: middagen uppäten, hade tittat på roomservice från igår, tänkte att nej nu kan jag väl ändå få gå och lägga mig, kände mig klar för dagen, tittade på klockan; 18:34...lite för tidigt va?!... har inte rört mig ur fläcken sedan dess men nu tycker jag det börjar närma sig ok tid, ska ju ändå upp tidigare imorgon än vad jag gick upp idag (kommer nog bli lite tjat om trötthet och tidiga mornar här någon vecka framöver, jag HATAR nämnligen att gå upp på morgonen och så är jag ju lite ovan).


Annars har dagen flutit på bra, jobbade på samma förskola som igår och måste erkänna att alla barn är ganska goa.

Ovido - Quiz & Flashcards