Alla inlägg under oktober 2008

Av helis - 18 oktober 2008 07:48

Ska iväg och jobba i butik idag, hade nog kunnat sova nästintill hur länge som helst men skönt att slippa gå upp klockan sex iallafall.


Väcktes vid fyra-tiden inatt av att några grannar hade världens gräl i trappuppgången (bra ställe, orden måste få en större betydelse av det enorma ekot som uppstår i min trappuppgång), då låg jag och funderade och kom på en jättebra fråga, men nu när jag vaknat är den helt borta, och därmed är jag lite irriterad såhär på lördagsmorgonen.

Av helis - 17 oktober 2008 18:15

När man varit nere en tid och börjar tänka på andra än en själv inser man hur många beslut som ska tas hela tiden, man måste visa hänsyn till nära och kära... livet är ett dilemma

Av helis - 16 oktober 2008 21:57

Fick en gnutta energi såhär mot kvällningen, tog tag i disk (ett vanligt problem hemma hos mig, den blir liksom aldrig gjord), plockade, sorterade papper och tog mig en dusch, satte mig sedan för att skriva något och PANG all energi tog slut.


Så nu sitter jag här med en handduk virad runt kroppen och en annan virad i turban runt huvudet och undrar hur i helskotta jag ska orka ta mig de få metrarna till sängen. Är lite hungrig också men ända till köket (säkert 4 eller 5 meter) tänker jag inte gå ikväll så det får vänta till morgondagens frukost.

Av helis - 16 oktober 2008 19:45

Det här med att vara vikarie kanske inte riktigt är min grej, kan nämnligen inte säga nej, vet inte hur många gånger jag tänkt att jag ska vara ledig någon dag för att försöka bli lite friskare - men nej - jag jobbar på (beror delvis på att jag är en bekräftelsenarkoman (har kommit fram till det under de senaste veckorna) jag jobbar så att människor omkring mig ska tycka (och säga till mig) att jag är bra och duktig).


Men idag fick jag en förfrågan om att vara på ett och samma ställe i fem veckor framöver, tackade snabbt ja, ska bli skönt att inte hoppa fullt så mycket som jag gjort! Tror att jag kommer vara mindre trött och bli fri från förkylningen (halsont i två veckor är nog inte jätte hälsosamt) nu.

Av helis - 15 oktober 2008 21:47

Exempel; det ringde nyss i telefon, jag svarar (för att man ska göra det), säger att jag sover, ber att få ringa imorgon, allt ok. Sanningen dock att jag inte sov men är däremot för trött för att prata.


Rätt eller fel? 

Av helis - 15 oktober 2008 19:59

Det var mörkt när jag gick hemifrån, det var mörlt när jag kom hem, vi börjar närma oss vintern tror jag min själ...


Nu ska jag diska.


House var grymt otroligt bra igår!


Och kors i taket jag är trött, skittrött. 

Av helis - 14 oktober 2008 19:52

Sässongspremiär av House ikväll, kl 21.00, tv4, Titta!!! Mitt absoluta favoritprogram (tex den enda serie jag tyckt det funnits någon mening med att köpa på dvd), under Housetimmen är det ingen idé att försöka kontakta mig, jag är upptagen! Skönt att relativt små saker kan pigga upp!

Av helis - 14 oktober 2008 18:59

Nackdelar med att jobba som jag gör just nu:


  • osäkert, vet inte om jag har jobb nästa dag
  • långa resor
  • blir trött av att vara på nya arbetsplatser nästintill varje dag (att bara hitta dit tar på krafterna)

Skulle kunna rada upp en del till men de här tycker jag känns viktigast. Nu kan man ju fråga sig varför jag då gör detta (förutom att man behöver en inkomst för att kunna betala hyran):


  • Tillfredsställelsen i att ha en arbetsplats att gå till, har man inte varit arbetslös en tid kan man inte förstå detta (trodde att jag gjorde det förr men ack så jag bedrog mig)
  • Uppstrukturering av dagen, hinner med så himlans mycket mer saker nu, och tillfredsställelsen att komma hem efter en arbetsdag och lägga en rengörande mask i ansiktet....GAH, så gött

Ovido - Quiz & Flashcards