Alla inlägg under oktober 2008

Av helis - 8 oktober 2008 22:04

Serien vars namn jag fortfarande inte har någon aning om vad den heter är om inte det bästa så iallafall bland det bästa som någonsin producerats i sverige, och jag säger bara mikael persbrant - GAH!!

Av helis - 8 oktober 2008 20:58

Återkommer med dagens youtube till helgen, innan dess orkar jag inte...

Av helis - 8 oktober 2008 20:51

Förkylning + nya arbetsplatser nästan varje dag = jag är helt slut!! Nu ska jag försöka hålla mig vaken till programmet kl nio på fyran med Persbrant (kommer inte ihåg vad det heter, men serien är bra) sen klockan tio ska jag bara slänga mig i sängen och sova, sova, sova (återkommer imorgon - lovar)

Av helis - 6 oktober 2008 22:36

Dagens youtube är inställd idag - jag har ett jobb och ett liv (såhär helt plötsligt) YIPPIE!! och nu måste jag sova utifall jag skullle få äran att få arbeta imorgon också (kan SL ställa in tåg så kan jag ställa in dagens, så det så).

Av helis - 6 oktober 2008 20:28

Såhär glad (som rubriken alltså) blir man när man får gå och jobba efter det att man varit arbetslös en tid. Det är grymt skönt att gå till jobbet men kronan på verket, grädden på tårtan, chokladen i moussen är ju att få komma hem efter en arbetsdag, just för tillfället finns inget jag tycker bättre om än att komma hem efter en arbetsdag (inte ens upptäckten att jag glömt lämna tillbaka filmen jag hyrde igår och inser att det hade varit billigare att köpa den kan få mig på en gnutta sämre humör).

Av helis - 6 oktober 2008 07:23

Förkylningen är helt på rätt väg, ska inte jobba med barn idag så den borde hålla rätt linje... nu ska jag strax ta mig iväg till bemanningsföretaget som hyr ut mig (ska fixa med lite papper) sen bär det iväg till affären där dagens dagsverke ska utföras.

Av helis - 5 oktober 2008 22:14

21 Jump Street; min favoritserie under några år (gick på eftermiddagarna på 3:an om jag inte missminner mig) jag fullkomligt älskade den. Såg ett avsnitt för några veckor sedan (tror på tv4 guld eller dyl), det var inte alls så bra som jag mindes det (hoppas det var ett av de sämre avsnitt som spelats in). Klippet tycker jag däremot speglar mina minnen bra (och så får man både brad och johnny på köpet).

Av helis - 5 oktober 2008 22:00

Ibland skulle jag vilja vara man..eller stenhård feminist. Om jag trodde på reinkarnation skulle jag vara säker på att jag var man i mitt förra liv - jag är grymt hårig, dom finns överallt dom där rackarns hårstråna. Kvällen har alltså spenderats med att "försöka ta fram mina kvinnliga drag" (tror jag gått ned ett gäng kilo på kuppen, fast hår väger väl inte så mycket egentligen) det har rakats, noppats ögonbryn(aj, aj) och vaxats överläpp(aj så in i &#"#&/ AJ) (målat naglarna också men det är ju varken jobbigt eller gör ont).


Det har gjort ont, varit tråkigt och jobbigt men nu känner jag mig ganska snygg! (detta trots en ganska rödsnuten näsa) 

Ovido - Quiz & Flashcards