Alla inlägg under oktober 2008

Av helis - 11 oktober 2008 22:22

Ibland loggar jag in för att skriva något och så blir det helt blankt (både på sidan och i huvudet) kommer absolut inte på något, varken inressant eller ointressant att skriva ned. Så, nu har jag förmedlat det till omvärlden.

Av helis - 11 oktober 2008 19:17

Jag har tidigare sett filmen och läst boken och har goda minnen från båda, men mycket vatten måste ha runnit under broarna sen dess, filmen var faktisk skräp, satt mest och väntade på att den skulle ta slut, tyckte inte ens Leo var snygg (vet att jag förr tyckte han var en riktig goding). Kommer jag trots detta usla betyg se den igen? Troligtvis, eftersom jag nu har den i mina ägor och ibland är man faktiskt så uttråkad att man kan sätta sig och titta på totalt nonsens.

Av helis - 11 oktober 2008 19:11

i "min" mataffär finns en låda (tror jag kan ha tagit upp detta faktum tidigare) med filmer (99%skitkass), ibland, som nu när jag är förkyld gör jag en djupdykning i denna låda (kan tillägga 2 filmer för 99kr) detta gjordes idag och temat för inköpta filmer blev Leonardo DiCaprio (man köper alltid två, för det är skönt att känna sig lite lurad ibland). Nu har jag sett den ena (den andra kommer jag nog vänta med till imorgon), i följande inlägg (vilket i bloggvärlden blir föregående) kommer mitt utlåtande.

Av helis - 11 oktober 2008 12:42

Hyser starka förhoppningar om att jag faktiskt kommer orka ta mig ut ur lägenheten redan imorgon, mår mycket bättre nu (efter ca 13 timmars sömn), och om jag orkar dammsuga kan jag kanske tom slå på stort och bjuda hem familjen på fika imorgon. Men allt detta som sagt imorgon, idag blir det till att ligga nedbäddad i sängen och titta på tv.

Av helis - 11 oktober 2008 02:14

Somnade vid strax före nio och vaknade vid ett-tiden av så otrolig halsont (stackars jag, ack, ack) medan jag väntade på att medikamenterna skulle kicka in (nu tror jag att de gjort det så nu ska jag snart lägga huvudet på kudden igen) kollade jag lite tv på nätet och det var då jag insåg det...jag börjar bli gumma...tittade på ett program på kanal nio (ngt med sjön) det är typ ett matlagningsprogram(fast egentligen inte) med Lennart Jähkel och Johan Ulvesson och det var lite sådär småmysigt, puttrade på i ungefär samma takt som båten de åkte med (den fick förvisso motorstopp men det fick inte programmet) och så var det en hel del riktigt torra (men också de lite småmysiga) skämt. Sammanfattningen får bli att det var ett program av och med gubbar som inatt gillades av en gumma.

Av helis - 10 oktober 2008 19:16

Efter att ha jobbat på tre olika förskolor under veckan samt inte varit rikitgt kry har jag nu blivit riktigt sjuk, har galet ont i halsen och känner mig lite febrig, antar att jag kommer ligga nedbäddad den här helgen också. På vägen hem stannade jag till vid apoteket för att köpa halstabletter etc och kände att jag inte kommer orka laga middag så jag köpte på subway - äckligt, måste rekommendera sandys istället för det här var inte gott (men dyrt). Nu ska jag ta och bädda ned mig och lyssna på Lantz!! (trevligt med lite uppiggande iallafall)

Av helis - 9 oktober 2008 20:58

Borde ha tagit ett före och efter kort, man kan knappast tro att det är samma lägenhet (och blommorna har fått vatten också), det går att se golvet, disken är diskad, jag luktar gott...nu ska jag bara ta och blåsa håret så att jag får någon slags frisyr och inte behöver ha keps/mössa på mig imorgon, sen tror jag att all energi är slut igen och jag ska ta och gå och lägga mig.

Av helis - 9 oktober 2008 19:12

har verkligen levt i en egen bubbla den senaste veckan, detta pga förkylning och en otrolig trötthet. Idag har jag jobbat på samma ställe som igår och förkylningen börjar bli bättre vilket i sin tur lett till att jag är något piggare och lite klarare i hjärnan. Så, nu blir det till att plocka, diska, duscha etc dvs saker jag skjutit på under veckan. Imorgon ska jag på ny arbetsplats igen så det är lika bra att se till att få saker gjorda medan det finns någon slags ork/gnista...återkommer med hur det gått.

Ovido - Quiz & Flashcards