Alla inlägg under juli 2008

Av helis - 4 juli 2008 21:19

Det blev en härlig men varm dag. Inte ett enda jobb sökt men det känns bra ändå. Jag har diskat iallafall, det är det som räknas. Nu ska jag ta och duscha å sen gå och lägga mig. Bussstrejken är över vilket jag tycker är sjukt skönt eftersom jag ska jobba imorgon och för att ta mig till jobbet måste jag åka buss. Hade bussarna inte gått hade jag varit tvungen att cykla (tar ca 1,5 tim) och då är man inte så fräsch så jag är glad. Hoppas bussförarna är nöjda oxå.

Av helis - 4 juli 2008 09:04

Det blir inga mål uppsatta för dagen. Jag har bestämt mig för att ta tidig helg, om lusten faller på blir det väl nåt jobb sökt men inga krav. Det enda jag måste göra idag är att diska!! Alla picnic saker står fortfarande kvar i väskan och har säkert blivit jätte äckliga under natten så dom måste jag ta itu med.

Av helis - 3 juli 2008 23:35

Var iväg och picnica med en kompis. Perfekt väder, inte för varmt och inte för kallt. Myggen har inte kommit än (fanns en del knott men det var ingen fara). Inga andra konstiga djur (ja ok några fiskmåsar men vi satt på klippor vid vattnet och där ska det ju vara fiskmåsar. Dom här fiskmåsarna betedde sig som fiskmåsar bör dessutom.(börjar nästan bli dags att skapa en kategori för dessa fiskmåsar)) God mat och gott vin också en hel massa snack blev det. Bra avslutning på sådär dag!

Av helis - 3 juli 2008 14:11

Intervjun igår gick bra! Dom ställer ju faktiskt helknäppa frågor tycker jag. Men jag svarade ok på det mesta. Nu väntar jag bara på att de ska höra av sig igen och säga vad de tycker.


Idag är humörsvängningarna tillbaka, har inte tagit mig upp ur sängen än idag. Ska förvisso ut på picnic ikväll så upp kommer jag väl nån gång. Enligt mina egna analyser finns det två möjliga förklaringar.


1) Nervös inför framtida jobb, vill jag verkligen jobba som det jag sökt jobb som? Är lönen ok? Passar jag in i branschen? Kommer jag göra ett bra jobb? Etc etc dvs jag har mycket att tänka på.


2) Fiskmåsidioterna håller på att göra mig till en galning. Jag får nämnligen inte sova på nätterna, när sover fiskmåsar egentligen? De tokarna har flugit och skränat typ hela natten. Jag somnade kanske vid ett och vaknade vid fyra, då gick jag upp och tog på en ögonmask (har morgonsol oxå) och i med öronproppar kunde fortfarande inte sova. Somnade tillslut vid åtta och sov 1,5tim och sen har jag som sagt inte tagit mig upp ur sängen.


Snart är det vinter och det blir svalare i lägenheten (dvs kan ha balkongdörren stängd) och fiskmåsarna flyttar söderut och hittar nån annan att trakasera, ser fram mot det!

Av helis - 2 juli 2008 09:25

Är jätte nervös inför intervjun i eftermiddag. Det blir inga mål uppsatta idag förutom att jag ska ta mig dit och göra mitt bästa. Har dock inte sovit som jag velat inatt, dom där idiotiska fiskmåsarna sover ju aldrig utan har flugit och skrikigt hela natten så jag kunde inte somna. Vid halv tre var jag tvungen att gå upp och stänga balkongdörren, då blev det tyst men varmt, varmt. Just nu tycker jag verkligen inte om fiskmåsar!

Av helis - 1 juli 2008 21:50

Ska på intervju imorgon. Ska bli tokskoj å lite läskigt. Ett jobb som jag tror skulle vara roligt och passa mig. Nu ska jag förbereda mig!

Av helis - 1 juli 2008 09:29

Inte för att jag har något jätteviktigt att gå till eller göra men jag försöker att inte vända på dygnet. Sätter därför inte upp något mål för dagen. Får se vad jag hinner med. Mamma kommer och hämtar mig kl två, då ska vi iväg och luncha sedan blir det ikea och efter det träning.

Ovido - Quiz & Flashcards