Alla inlägg den 6 juli 2008

Av helis - 6 juli 2008 22:07

Man kan faktiskt sammanfatta den som bra. En riktig snällfilm, rolig lite dramatik och en massa tjejsnack. Man behöver heller inte ha följt serien för att uppskatta filmen. Antalet karlar i salongen var lätträknade men faktiskt fler än jag hade trott. Heltrevlig kväll.

Av helis - 6 juli 2008 13:19

Nu har vi bestämt oss. Absolut inte stranden, det är för kallt för det. Men en promenad och sedan bio- sex and the city, inte speciellt orginellt men jag har hört att den ska vara bra och att man ska kunna uppskatta den även om man inte är ett stort fan av tv-serien. För jag måste erkänna, har sett kanske totalt mellan fem och tio avsnitt, detta kan förklaras framförallt med att jag aldrig har bott någonstans där man kunnat se på trean. Men nu ska det bli av!

Av helis - 6 juli 2008 11:01

det är ju kallt idag. Jag och en kompis hade tänkt gå till stranden idag men jag tror det är för kallt, vi får nog lov att hitta på något annat istället. Det blev en sen start på dagen idag. Vaknade redan vid halv nio men då började jag läsa och kunde inte slita mig förrän nu, aj attans då. Så nu måste jag ta och ringa min kompis och se vad vi ska göra med den här dagen.

Ovido - Quiz & Flashcards