Alla inlägg den 28 juli 2008

Av helis - 28 juli 2008 22:57

Nu funkar allt igen, som om inget hade hänt, mystiskt....


 Iaf dagen har varit varm men det känns som om man börjar vänja sig och är inte lika seg som man var för några dagar sedan. Lämnade tillbaka två böcker som jag lånat på biblioteket (man tar sig inte dit tillräckligt ofta, finns ju hur mycket som helst (kan bero på deras öppettider men det kan ju diskuteras en annan gång)) båda böckerna var av Douglas Coupland, microslavar och schampooplaneten. Jag tyckte bäst om microslavar men han skriver bra överlag så schampooplaneten var inte illa den heller.


 Nu har jag börjat läsa mörker som gör gott av Thomas Engström, har bara kommit några sidor men den verkar lovande. Eftersom det här inlägget verkar ha blivit boklådan kan jag likagärna tipsa om ännu en författare: Aarto Pasilinna (osäker på stavningen), första boken jag läste av honom förstod jag inte alls men efter att ha blivit tipsad att läsa ännu en var jag fast och har nu gått igenom samtliga som finns översatta till svenska. Samtliga böcker i "dagens boklåda" har lite udda humor, men jag uppskattar dom något otroligt iallafall.

Av helis - 28 juli 2008 10:46

Det är något fel med min dator, vet inte om det är något virus eller så men jag kommer helt plötsligt inte in på sidor som slutar med .se utan jag kommer till någon söksida istället, måste försöka lösa det på något sätt. Iallafall nu är jag och jobbar och det är tokvarmt.


Blev inga jobb sökta igår men annars tror jag allt på listan är avbockat.


Nu måste jag gå, får se när jag är i närheten av en fungerande dator igen...

Ovido - Quiz & Flashcards