Alla inlägg den 14 juli 2008

Av helis - 14 juli 2008 23:13

allt som man ska/vill göra är det. Hade ju på mållistan att söka ett jobb idag men nu är det för sent, jag ska upp kl sju imorgon så jag tänker faktiskt inte sitta uppe och söka nu.


Annars har dagen varit bra, det är alltid skoj och skönt att få jobba lite, man kan ju bli lite nedstämd av att gå hemma hela dagarna, skönt att vara lite behövd. Efter några veckors tsatsiki uppehåll har jag ikväll ätit det på kycklingburgare så jag är väl på lite bättre humör tack vare denna otroliga röra!

Av helis - 14 juli 2008 11:14

Inser att det är lättare att skriva ihop något när man ändå sitter framför datorn. Nu har det varit en massa andra saker på gång i några dagar och då har jag inte tagit mig tiden att skriva. Så en kort sammanfattning:

Fre: plockade vinbär gott!

Lör: köpte en klänning (och som jag tidigare sagt, detta är inte nån modeblogg så vi går inte vidare med det), kalas på kvällen, Trevligt!

Sön: bakis!


Och nu är det måndag, väcktes vid kvart i åtta av ett sms som undrade om jag kunde jobba en stund idag så nu ska jag ta och kleta på lite smink och sedan blir det iväg och jobba. Måste nog försöka söka ett jobb iallafall ikväll så att det känns som om jag får någonting gjort.

Ovido - Quiz & Flashcards