Alla inlägg under januari 2009

Av helis - 6 januari 2009 00:14

Har ni försökt "städa bort" julen hos någon annan? Skitsvårt kan jag säga, inte så svårt att ta undan saker egentligen men att hitta vad som ska stå där istället...tror att min mamma kommer ifrågasätta min utplacering av lampor, men det är väl tanken som räknas.


(dagen har ägnats åt att jobba, vika tvätt, tvätta klart, titta på tv och som nämnts ovan städa bort julen hemma hos mina föräldrar)(å så elda såklart, börjar bli grym på det)

Av helis - 5 januari 2009 01:16

Jag är galet trött men jag tror att det är lag på att om man är vaken när "intervention" börjar på femman så måste man se hela, så jag kämpar...

Av helis - 4 januari 2009 23:18

Ibland går dagen fort, jag trodde klockan var typ halv tio, ack så fel jag hade, jag har precis startat en tvättmaskin och lagt mer ved på brasan (ja, är hemma hos föräldrarna igen), kommer bli sent ännu en kväll.


Satt och funderade, kanske ska prova på nätdateing, jaa du,, tankar som kryper på på kvällarna...

Av helis - 4 januari 2009 22:10

Det har varit strålande väder idag (och skitkallt), åkte till en kompis som är hundvakt och vi tog en riktig långpromenad. Funderar nu på att skaffa hund, det är ju sjukt mysigt att gå ut och gå med hundar i släptåg (det innebär ju också ett visst ansvar så jag ska tänka lite till på det hela). Sen var den dagen avklarad (hunnit tvätta lite också) och imorgon är det jobbdags iigen.

Av helis - 2 januari 2009 22:46

Hann se två filmer igår, här kommer lite kort om vad jag tyckte.


Först såg jag filmen (vänta, måste ta reda på vad den hette...) Miraklet med Henry Poole, ok film, lite seg ibland lite rolig ibland, lite för amerikansk ibland (typ slutet, men jag är ju en sucker för drömslut så jag säger inget mer).


Sen blev det filmen Waitress, den tittade jag på mellan kl 1 och 3 natten till idag så med vissa reservationer för att en hel del trötthet finns med i bedömningen säger jag att det var en helt ok film, romantisk-komedi, kan tänka mig se igen.

Av helis - 2 januari 2009 22:43

Det är lite uppiggande tycker jag när de där fyra bokstäverna man ska fylla i för att logga in här faktiskt bildar ett ord (ibland krävs inte mycket jag vet, men det är väl till ganska stor del det som gör livet värt att leva!?!).

Av helis - 2 januari 2009 08:47

tänkte skriva nåt inspirerande men inser att det är morgon och jag är trött och sur, ska iväg och jobba, återkommer ikväll istället

Av helis - 1 januari 2009 23:30

och dags att söka jobb igen, "enmassafulaord" va tråkigt det är, men hoppet är väl det sista som överger. Har insett under julhelgen då jag inte jobbat på dagis att jag faktiskt varit frisk hela tiden - alltså dags att sluta lata sig och söka nytt.

Ovido - Quiz & Flashcards