Alla inlägg under november 2008

Av helis - 13 november 2008 19:31

Dagens måltider (FYI);

Frukost - macka och 3 clementiner

Lunch - Vitlöksbröd

Mellanmål - vindruvor

Middag - vitlöksfrästa crabsticks med pasta och vitlöksbröd

Tvsnack - fruktsallad av framförallt citrusfrukter

 Jag har alltså satsat på vitlök och c-vitamin idag. Det är tur att jag är täppt i näsan för jag tror att det luktar ganska illa hemma hos mig idag (dvs vitlök). Vampyrer släng er i väggen här har ni inget att hämta.


Ja, jag är förkyld. Ja, jag är gnällig. Ja, det är jätte synd om mig (faktiskt!).  Ja, jag har den värsta hosta som funnits i historien (faktiskt! igen).

Av helis - 13 november 2008 11:37

Innan jag har hunnit uppfinna den där nässkyddsgrejen så kan jag tipsa om Elizabeth Arden Eight hour cream, smörj in näsan på kvällen och den är som ny nästa morgon (krämen luktar ganska starkt men är man förkyld så är ju det inget problem, den är också ganska dyr men om man varit snäll så nalkas ju julen och tomten kanske kan komma förbi med en tub)

Av helis - 13 november 2008 00:07

Jag ska ta och uppfinna någon typ av plastfilm el dyl som man kan sätta på näsan när man är förkyld så att den inte blir alldeles jätte röd och gör ont när man har snutit sig konstant en dag.

Av helis - 12 november 2008 18:46

Varma koppen och vitlöksbröd (med sjukt mycket vitlök) står på middagsmenyn, här ska förkylningen drivas iväg med huskurer, moahahaha

Av helis - 12 november 2008 11:06

Hemma från jobbet idag - tokjättesjuk (längtar till den dagen jag kan andas ordentligt igen) men men inget ont som inte för något gott med sig (brukat man väl säga...) nu laddar jag för "Hem till gården" ska bli toppen att se vad som hänt hos dem medan jag jobbat (måste vara sju åtta veckor sedan jag såg det sist).

Av helis - 9 november 2008 21:53

Så var det dags att planera för resten av mitt liv - shit, det är inte lätt inte...

Av helis - 9 november 2008 19:14

...är något som jag äter väldigt sällan och inser jag något som jag kan väldigt lite om. Inser nu att det är som med mycket annat ju dyrare desto finare och bättre, men det billigare alternativen fungerar bra även dom.


Dagens spara tips: Om man inte är alltför kräsen fungerar det att strimla grytbitar istället för lövbiff( :) )

Av helis - 9 november 2008 16:38

Vet inte hur länge sedan det var jag lagade mat (kommer inte ihåg sist så det var nog ett bra tag sedan). Det brukar bli färdiglagat från frysen (dvs jag fryser in när jag väl lagar och alltså inte färdiglagat från affären) eller typ gröt. Men idag ta mig tusan har det lagats mat; gjorde pastasås med kött, champinjoner, laga lätt och lite olika kryddor, så himlans jättegott!! Och det blev över till middag imorgon. Måste verkligen försöka laga mat lite oftare (det tar faktiskt inte så lång tid, dagens rätt, kanske 20 min, trist med all disk som är svår att komma från dock)

Ovido - Quiz & Flashcards