Alla inlägg under november 2008

Av helis - 21 november 2008 19:14

Tänkte skriva vad som hänt och vad som ska hända och insåg då att vardagen är här. Det som har hänt (jobbat, sjuk och trött) och det som ska hända (helg, håller tummarna för att jag inte kommer ligga nedbäddad hela helgen, tvätt, städning och storhandling) är mer eller mindre densamma som de senaste veckorna. Jag verkar ha kommit in i lunket - känns skönt.

Av helis - 20 november 2008 21:08

Fortfarande sjuk (host host snörvel), jobbat, kom hem, jätte trött. Kvart i åtta kom jag på att jag kanske skulle baka något (sista dagen på jobbet imorgon), så på ca en timme har jag hunnit till affären, bakat (ok, jag köpte nån mix som bara var att blanda med vatten - det är tanken som räknas) och snabbpysslat ihop ett kort, nu ska jag försöka vara lika snabb och slänga mig i säng för trött det är jag för jämnan.

Av helis - 19 november 2008 20:11

ack å ve, klockan är strax efter åtta, jag tänker gå och lägga mig nu, hostar som en gammal rökare så det blir inte så mycket sömn ändå, jag vill vara frisk, gå och träna, orka vara vaken till tio på kvällarna. Så, nu ska tant gå och lägga sig.


PS nya boken verkar jätte bra! den är hur lång som helst men det tar nog inte alltför lång tid innan den är (bokord) slukad. 

Av helis - 17 november 2008 19:14

Det är dumt att bråka med sina vänner, och extra dumt är det på natten när man är sjuk, trött och stressad över att man ska upp om fem timmar.

Av helis - 17 november 2008 19:02

Så, nu har jag tvångsläst klart boken (eftersom jag har en ny bok på kö som jag jätte gärna vill komma igång med).


Boken var inte riktigt för mig (kan man kanske förstå eftersom det tagit sin tid för mig att ta mig igenom den, och den är inte speciellt lång heller), lite för djup och pretentiös för min smak (läste att någon beskrivit den som bland annat rolig, det avsnittet hittade jag inte alls). Tycker man om att läsa dikter eller är ett fan till Eva Dahlgren kan nog boken vara ok.


Vill också tillägga att eftersom jag hade tio minuter kvar av hemresan när boken var klar läste jag också det "extramaterial" som fanns, det tyckte jag bättre om (kändes mer personligt än själva boken (som nog är menad vara personlig)).

Av helis - 17 november 2008 01:20

Jag försöker rätta till mitt dåliga beteende iallafall. Jag menar vad jag säger när jag ber om ursäkt,det kommer ifrån hjärtat.

Av helis - 16 november 2008 23:44

Ibland är jag en riktigt elak människa...vet inte riktigt varför jag ibland behandlar dem jag tycker mest om illa...kan just nu bara konstatera att det inte är speciellt roligt att vara min vän...är också för tillfället osäker på hur jag ska kunna bli en bättre människa och behandla mina vänner som de förtjänar.

Av helis - 16 november 2008 21:29

risk för torka en tid framöver, nu ska det jobbas (men man vet ju aldrig kan ju komma spridda skurar)

Ovido - Quiz & Flashcards