Alla inlägg under februari 2009

Av helis - 21 februari 2009 16:57

Ibland kan jag tycka mig ha en del drag av dramaqueen i mig. Men, då hade jag inte sett på Ronja Rövardotter i "vuxen" ålder. Shit vilka dramatiska repliker, den en värre än den andre - and I LOVE IT!

Av helis - 20 februari 2009 17:04

Jag tog mig iväg till apoteket, det blev en riktig shoppingupplevelse. Köpte någon salva som man ska smörja in på bröstet (fråga inte hur det är meningen att det ska funka men jag är desperat), någon slags näsinhalator också blev det, tänkte att eftersom det tydligen inte är jättebra att använda nässpray under längre intervaller så kanske detta blir ett bra alternativ (och så är jag desperat). Efter "shoppingturen" blev det hem till gården och sedan sova middag några timmar.


Nu ska jag försöka mig iväg på familjemiddag (hoppas jag orkar sitta upp hela kvällen bara). Men jag har förvarnat familjen - jag har inte duschat på två dagar! (orkar inte göra både och) - men det verkar ok med dom!

Av helis - 20 februari 2009 09:30

Det känns som om det finns hopp om liv idag så under dagen ska jag ta och åka enstation till närmsta apotek och inhandla nässpray, nu håller vi tummarna för att jag orkar ta mig hem också!

Av helis - 19 februari 2009 21:04

sitter och kollar runt på nätet, har tv´n på i bakgrunden, hör en lösryckt mening (se rubrik), roligare än så har jag inte haft idag, men det var faktiskt skitskoj! (dom åker skidor, antar att även tysken är med i tävlingen)

Av helis - 19 februari 2009 13:39

Om jag får barn någon gång i livet ska jag citera Judge Judy som förklarar att fram tills de flyttat hemifrån så gäller: "I own the air you breathe". Måste vara superhärligt att vara tonåring när ens mamma resonerar så!

Av helis - 19 februari 2009 12:39

Om man storgråter till hem till gården då är det dags att söka professionell hjälp va?! (men det var så fint och tårarna bara kom faktiskt)

Av helis - 19 februari 2009 12:03

Drämde nyss foten i en pall och den ramsan som fullkomligt strömmade ut ur min mun skulle fått vem som helst att rodna, blev lite generad själv av vad som sades....det gör ont!

Av helis - 18 februari 2009 22:19

Har ju spenderat större delen av dagen på youtube tittandes på klipp av/med/på sarah silverman. Nu tänkte jag gå och lägga mig, ville bara kolla vad det var på tv först och så är det sässongsstart för hennes program på ettan om fem minuter. Ibland undrar man...

Ovido - Quiz & Flashcards