Alla inlägg under december 2008

Av helis - 9 december 2008 18:52

Nyduschad, sovkläder på, om en timme - äntligen hemma, om två timmar - house, i frysen - ben&jerry (ok, jag vet svindyrt...men också svingott), om tre timmar - sova som om jag aldrig gjort det förut.

Av helis - 9 december 2008 06:34

God morgon, vill bara bevisa att jag faktiskt är uppe såhär tidigt! (frukosten tom avklarad)

Av helis - 8 december 2008 21:36

Nu har jag stått och speglat mig i typ en timme, kommer nog ta ett tag att vänja sig vid lugg (är för tillfället osäker på om det var en så bra idé), tur att hår växer, om jag skulle ångra mig...ska låte det gå en vecka innan jag bestämmer mig för om det är snyggt eller ej.


Nu, hopp i säng, trött efter att ha varit uppe kl 6 imorse (somnade väl vid min nya vanliga tid 2, så, inte så mkt sömn). Natti natti 

Av helis - 8 december 2008 18:54

Blev jobba av tillslut idag, efter jobbet hoppade jag in hos en frisör, nu har jag lugg (tror att jag hade det senast när jag var sju). Grattis min lugg!

Av helis - 8 december 2008 08:08

God Morgon - här sitter jag (uppe sedan kl 6) och väntar på jobb, verkar inte som om det blir något av det idag. Får försöka städa och kanske ta en toklugn prommenad i spåret idag istället.

Av helis - 7 december 2008 20:00

Under typ hela veckan har kalla fakta på 4:an lockat med att de ska ta upp vad julmaten verkligen innehåller. Tänkte att det kunde vara intressant att titta på men nu känns det som 30 min av mitt liv slängda rakt ut i rymden. De kom inte fram till något mer än vad de redan tagit upp under trailern för programmet ex; rödbetssallad innehåller färgämne och smak, om det hade varit farligt hade de väl tagit upp det men det sas mer som ett konstaterande. Trist!

Av helis - 7 december 2008 17:20

Nu har jag varit i farten igen och lagat lite mat (eller lite och lite, kommer få äta samma middag hela veckan), blandade i lite av vad jag hade hemma och gott blev det (ibland ska man ju lyckas!), blev någonsorts smakrikare köttfärssås. Om någon är intresserad kommer "receptet" här (alla mått är ca):


400gr köttfärs, 1gul hackad lök, 1 röd finhackad chili, 2 pressade vitlöksklyftor, 15 (har egentligen ingen aning om hur många jag hade i) skivade skogschampinjoner (vanliga blir nog också gott) fräs ihop ovanstående, tillsätt sedan 1pkt passerade tomater, 1 tärning köttbuljong, 1knippe broccoli, 1förp laga lätt, salt och peppar. Koka ihop en stund. Gott!

Av helis - 7 december 2008 13:43

Jag tycker svt har en grymt bra fantasi. De har visat skidåkning på både ettan och tvåan hela förmiddagen, just nu är det exakt samma program (inte så som det kan vara, två minuter när de byter kanal utan de senaste tio minuterna har det varit samma) Grattis svt!

Ovido - Quiz & Flashcards