Alla inlägg under december 2008

Av helis - 14 december 2008 23:26

det blev shopping, 2,5 personer klara. Nu ska jag kasta mig i sängen.

Av helis - 14 december 2008 21:25

Insåg just att jag inte köpt en enda julklapp och har ingen aning om vad jag ska köpa till hälften. Ska jag stressa upp mig och tok-shoppa på nätet, eller ska jag gå och lägga mig och somna till en av de sämsta filmer som någonsinn skapats (Blast from the past)? Hmm, tar och borstar tänderna så får jag se sen.

Av helis - 14 december 2008 18:25

Känns som om det var evigheter sedan jag satt ner i mitt hem. Skulle egentligen ha tagit mig iväg och lyssnat på musik ikväll men istället blir det till att lyssna på Lantz från i fredags och på minuten från igår och sen kanske det blir "söndagsunderhållning" med parlamentet. Det är skoj när det händer saker (och jag börjar känna mig ganska frisk!) men ibland blir det för mycket. Så ikväll, hemma och ta det lugnt.

Av helis - 14 december 2008 01:25

...orkar inte fixa bilder på pyssel ikväll men imorgon (efter jobbat) kanske jag kan visa upp lita av min kreativa sida. Nu ska jag stupa i säng (tvätta bort smink först)

Av helis - 13 december 2008 14:49

Fick magknip på jobbet igår, trodde det var vinterkräket så jag gick hem till mina föräldrar och sov där, det var inte vinterkräket utan något annat, vilket är skönt det.


Nu ska jag iväg å julpyssla, får se om jag gör något som jag kan presentera här senare ikväll. 

Av helis - 12 december 2008 09:00

skulle ha tagit mig upp före sju för att tvätta men ibland kan det vara värt att ha lite småskitiga kläder på sig för att få sova någon timme extra! Nu ska jag ta mig iväg och jobba i butik.

Av helis - 10 december 2008 19:40

Mitt nyårslöfte inför nästa år ska bli att få tag på en fast anställning (känns kanske inte helt lätt med tanke på ekonomikriser osv, men, men). Insåg idag att jag är så jäkla skit trött på det här hoppandet och skuttandet och att ena dagen inte veta om man får jobba nästa dag till att (som idag) det ringer från både här och där och man blir tvungen att tacka nej (till jobb man hellre skulle ha tagit men eftersom man redan tackat jag till ett annat så....)


Nu ska jag gå och tvätta håret - första gången efter luggklippet, snart kommer jag alltså bestämma mig för om det var en bra idé eller ej. 

Av helis - 9 december 2008 21:43

Reklampaus, kände att jag bara var tvungen att skriva o hur grymt fruktansvärt underbart jätte BRA! House är. Ganska konstigt egentligen, att man kan tycka om en serie till den milda grad som jag tycker om House, tillochmed Hem Till Gården kan ju slänga sig i väggen.

Ovido - Quiz & Flashcards